211 0190 814 [email protected]

Ασύρματα Δίκτυα – WIFI

Υλοποίηση του δικού σας ασύρματου δικτύου. Συνδυάστε τις υπηρεσίες μας με πακέτα τεχνικής υποστήριξης

=

Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου

Τοποθέτηση Ασύρματων  Δικτύων μεγάλης κλίμακας και διαχείριση μεγάλης κίνησης δεδομένων
=

Παραμετροποιημένη σελίδα εισόδου στο WIFI - Custom Splash Pages

Προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω της σελίδας εισόδου του WIFI
=

Μελέτη χώρου (Site Survey)

Μελέτη του χώρου σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της αγοράς και ανάλυση του ασύρματου σήματος
=

Συνεργάτης Cisco Meraki

Προμηθευτείτε προϊόντα Cisco Meraki με εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου

 

Τοποθέτηση Ασύρματων Δικτύων μεγάλης κλίμακας και διαχείριση μεγάλης κίνησης δεδομένων. Τα ασύρματα δίκτυα τοπικής πρόσβασης Wi-Fi παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό ραγδαία ανάπτυξη λόγω της ευκολίας συνδεσιμότητας και διαχείρισής τους. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης, καθώς η πρόσβαση στο internet είναι απαραίτητη τόσο για την επιχείρηση και το προσωπικό της, όσο και για τους φιλοξενούμενους.

Το πλεονέκτημα των ασύρματων δικτύων WiFi είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα που έχουν ανάλογα με το αντικείμενο χρήσης τους και η πρόσβαση που παρέχουν από οποιοδήποτε μέσο.

Λόγω της ευρείας χρήσης των ασύρματων δικτύων, είναι αναγκαίος ο έλεγχος και η διαχείριση της πρόσβασης σε αυτά. Κατά συνέπεια, δημιουργείται η ανάγκη για διαχωρισμό του δικτύου σε απομονωμένα δίκτυα. Για παράδειγμα, διαφορετικό ασύρματο δίκτυο για τα συστήματα τις επιχείρησης και τους εργαζομένους και διαφορετικό ασύρματο υποδίκτυο αποκλειστικά για τους πελάτες.

 

 

Μελέτη χώρου (Site Survey)

Η διαδικασία του site survey πραγματοποιείται με τη λήψη των απαραίτητων μετρήσεων από εξειδικευμένο software της εταιρείας, το ekahau. Η μελέτη χώρου πριν την εγκατάσταση των access point είναι από τις σημαντικότερες διαδικασίες γλυτώνοντας σας από άσκοπες δαπάνες.

Η Smartit παρέχει μελέτη του χώρου σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της αγοράς για την ανάλυση του ασύρματου σήματος. Αρχικά, ο χώρος αποτυπώνεται σε ψηφιακό αρχιτεκτονικό σχέδιο και στη συνέχεια μελετώντας τα υλικά και την απορροφητικότητα τους, επιλέγουμε το κατάλληλο εξοπλισμό για την ασύρματη κάλυψη του χώρου σας.

κάλυψη ασύρματων δικτύων

Με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια των κτιριακών υποδομών σας προσανατολίζονται οι εστίες εκπομπής ασύρματου δικτύου, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη στους επιθυμητούς χώρους, απεικονίζοντας γραφικά την ισχύ και την ταχύτητα του σήματος.

Ανάλυση αναγκών και χώρου της επιχείρησης και παροχή στατιστικών (analytics)

 

 

Παραμετροποιημένη σελίδα εισόδου στο WIFI – Custom Splash Pages

Προσαρμόστε τη σύνδεση σας στο internet ανάλογα με το πελατολόγιο σας. H Smartit αναλαμβάνει για τους πελάτες της τον σχεδιασμό της κεντρικής σελίδα εισόδου (splash page). Η παροχή του internet μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με την ιδιότητα του χρήστη. Για παράδειγμα, προβλέπεται διαφορετικό εύρος σύνδεσης για τον ένοικο του δωματίου (ταχύτητα 4mbps), ενώ για τον επισκέπτη (ταχύτητα 2mbps) και για το συνεδριακό κοινό επιλέγεται πλήρης ταχύτητα.

Καθώς οι ανάγκες για κάλυψη του ασύρματου δικτύου αυξάνονται η προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών κατά την είσοδο του πελάτη στο WIFI γίνεται αναγκαία. Προβάλλοντας και ενισχύοντας την εικόνα της επιχείρησής σας ακόμα περισσότερο.

 

 

Συνεργάτης Meraki-Cisco

 

Στο χώρο των δικτύων, η Smartit είναι αντιπρόσωπος και συνεργάτης της εταιρείας Meraki-Cisco, της οποίας προμηθεύει και υποστηρίζει τα προϊόντα. Η Meraki-Cisco, μια διεθνής εταιρεία με αξιοπιστία και προστασία στα δίκτυα, παρέχει διαδικτυακά συστήματα ασφαλείας σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις, όπως οργανισμούς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και πανεπιστήμια, μέσω μιας ευρείας γκάμας προϊόντων.

 

ασύρματα δίκτυα

Η ασύρματη λύση περιλαμβάνει πλήρη, ισχυρά χαρακτηριστικά σε ένα πακέτο. Δεν απαιτείται πρόσθετη αγορά.

Κεντρική Διαχείριση

Απρόσκοπτή διαχείριση ασύρματων δικτύων μεγάλου εύρους και κατανεμημένων multi-site δικτύων μέσα από ένα παράθυρο

Τοπική ανάλυση

Αποκάλυψε σημαντικές μετρήσεις όπως ποσοστό δέσμευσης πόρων,χρόνο επίσκεψης των χρηστών καθώς και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις χρησιμοποιώντας τις ασύρματες συσκευές

Δίκτυα Υψηλής Απόδοσης 802.11ac

Βελτιστοποίηση RF χρησιμοποιώντας την ανάλυση του φάσματος σε πραγματικό χρόνο επιτρέποντας υψηλή απόδοση σε απαιτητικούς και πυκνής χρήσης χώρους

Aποκλειστική Ασύρματη Ασφάλεια

Αναγνωρίζει άμεσα παρεμβολές, αδυναμίες και επιθέσεις σε όλα τα κανάλια. Firewall βάσει ταυτότητας. Αυτόματα αναθέτει τους κανόνες Firewall, δικαιωμάτων στο εύρος και Vlan ετικετών, επιβάλλοντας τις σωστές πολιτικές για κάθε κατηγορία χρήστη

Φέρε την δικιά σου συσκευή

Αναγνώριση συσκευής του πελάτη και αυτόματη ρύθμιση δικαιωμάτων ανάλογα με πολιτικές χρηστών ή συσκευής

Ορατότητα και έλεγχος εφαρμογών

Αναγνωρίστε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνε και δώστε προτεραιότητα στις κρισιμότερες από αυτές περιορίζοντας ταυτόχρονα τις ψυχαγωγικές εφαρμογές

Αυτόματη ασύρματη βελτιστοποίηση

Αυτόματη βελτιστοποίηση του WiFi λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως κανάλια, ισχύ σήματος, απόδοση και παρεμβολή του σήματος

Firewall βάσει ταυτότητας

Αυτόματα αναθέτει τους κανόνες Firewall, δικαιωμάτων στο εύρος και Vlan ετικετών επιβάλλοντας τις σωστές πολιτικές για κάθε κατηγορία χρήστη