211 0190 814 [email protected]
Διαδικτυακή προώθηση

Διαδικτυακή Προώθηση

 

Προωθήστε την επιχείρησή σας μέσω του διαδικτύου, και αποκτήστε άμεση και οικονομική προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας.

Συνδυάστε τις υπηρεσίες μας με πακέτα τεχνικής υποστήριξης

=

Διαδικτυακή προώθηση - Δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων

Δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδας ή αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας
=

Διαδικτυακή προώθηση - Δημιουργία και διαχείρηση social media

Αποκτήστε προφίλ ή σελίδα σε Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin κ.α.
=

Διαδικτυακή προώθηση - Search Engine Optimization - Adwords

Εξασφαλίστε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας ή του προφίλ σας
=

Διαδικτυακή προώθηση - Ενημερωτικά δελτία - Ε-mail marketing- Εταιρικά e-mail

Αυξήστε το πελατολόγιό σας μέσω του E-mail marketing και αποκτήστε εταιρικό e-mail

Δημιουργία Ιστοσελίδας

 

Στη σημερινή εποχή το Internet αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πραγματοποιούν τις αγορές τους ή αναζητούν επιχειρήσεις και υπηρεσίες αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Η προώθηση μιας επιχείρησης μέσω του Internet αποτελεί τον οικονομικότερο και πλέον αποδοτικό τρόπο.

Η smartit αναλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδων της επιχείρησής σας, καθώς και την ανανέωση των ήδη υπαρχόντων, πάντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Αποκτήστε μία καλαίσθητη και αξιόπιστη ιστοσελίδα, παραμετροποιημένη στις ανάγκες και στο ύφος της επιχείρησης ή του γραφείου σας.

 

Social Media

 

Προωθήστε την επιχείρηση σας, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Δημιουργούμε για εσάς σελίδες ή προφίλ στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest) και προωθούμε τη διαφήμιση σας σε αυτά. Αναλαμβάνουμε επιπλέον την εκπαίδευση σας στη διαχείριση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Facebook
instagram
Linkedin

 Search Engine Optimization – Adwords

 

Ένας απο τους βασικότερους στόχους μιας σελίδας είναι η τοποθέτηση της στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων σε μια μηχανή αναζήτησης, όπως η Google, Bing και Yahoo. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω κατάλληλης παραμετροποίησης της ιστοσελίδας ή μέσω διαφημίσεων (adwords). Η smartit αναλαμβάνει την διαδικασία παραμετροποίησης νέων ή υφιστάμενων ιστοσελίδων και την δημιουργία διαφημήσεων μέσα στις μηχανές αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο εγγυάται την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας. Τέλος, σας παρέχουμε analytics, δηλαδή στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με τις αναζητήσεις χρηστών για τη σελίδα και το αντικείμενο σας.

 

Διαδικτυακή Προώθηση google analytics
 

 

Ενημερωτικά δελτία (Newsletters) – Ε-mail marketing – Εταιρικό e-mail

 

 

 

Ε-mail marketing

 

Ένας απο τους βασικότερους στόχους μιας εταιρίας αποτελεί η αύξηση του πελατολογίου της και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Για το λόγο αυτό η smartit παρέχει την υπηρεσία δημιουργίας ενημερωτικών δελτίων (newsletters), που βοηθάει στην αναζήτηση νέων πελατών, την ενημέρωση των ήδη υπαρχόντων και την προώθηση υπηρεσίων ή προϊόντων που προσφέρει η εκάστοτε εταιρία.

Η smartit δημιουργεί ενημερωτικά δελτία (newsletters) συγκεκριμένης δομής, βάσει των διαδικτυακών εφαρμογών E-mailBrain, Mailchimp & Aweber, πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες προώθησης της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και αποστολή ενημερωτικών δελτίων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με τα νέα εταιρικά προϊόντα και τις εκάστοτε υπηρεσίες.

 

 

Διαδικτυακή Προώθηση emailbrain
Διαδικτυακή Προώθηση Mailchimp
Διαδικτυακή Προώθηση Aweber
Η ευκολία προώθησης των υπηρεσιών/προϊόντων στο ήδη υπάρχον και μελλοντικό πελατολόγιο, το χαμηλό κόστος, καθώς και η στοχευμένη επικοινωνία είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της αποστολής newsletter. Επιπλέον, η αύξηση των πωλήσεων και η μετέπειτα συλλογή στατιστικών στοιχείων, σε συνδυασμό με την αυτοματοποιημένη διαδικασία αποστολής, είναι εξίσου σημαντικοί λόγοι για την καθιέρωση των ενημερωτικών δελτίων.

 

 

Εταιρικό e-mail

 

Τα Εταιρικά e-mail αποτελούνται απο ένα ή περισσότερους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλοξενούνται σε χώρο σε server, υπό το ίδιο domain name μιας επιχείρησης και ως εκ τούτου συνδέονται νοηματικά με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης. Για παράδειγμα, αν το domain name του website μας είναι smartit.gr, τότε το info email της επιχείρησής μας θα μπορούσε να ήταν [email protected] ή [email protected]

Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς το email σας δεν είναι δημόσια προσβάσιμο και με λειτουργίες που εύκολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιον που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό (ξέχασα τον κωδικό μου, μυστική ερώτηση κ.τ.λ.), σταθερότητα και συνέχεια, μιας και η επικοινωνία της επιχείρησής σας δε βασίζεται σε ένα email που μπορεί να καταργηθεί αν δεν κάνετε login για ένα μήνα ή αν αλλάξετε π.χ. πάροχο Internet (forthnet, otenet, κ.τ.λ.). Το σημαντικότερο όλων αποτελεί το γεγονός ότι δείχνει επαγγελματισμό και συνέπεια για μια επιχείρηση, καθώς και ένα εύκολα αναγνωρίσιμο σημείο αναφοράς στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες ή το πελατολόγιό σας.

Δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις, δεν μοιράζουν ή πωλούν τα δεδομένα σας σε βάσεις δεδομένων πιθανών πελατών σε εταιρίες στο Internet , ενώ είναι απόλυτα συμβατά με προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (outlook, thunderbird κ.ά.), εφόσον επιτρέπουν εύκολα την σύνδεση POP και SMTP, ενώ κάποιοι από τους πιο γνωστούς δημόσιους mail servers δεν το κάνουν.

Η Smartit αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού e-mail για την επιχείρηση σας μέσα σε λίγες ώρες, τη ρύθμισή του στους υπολογιστές, καθώς και την εκπαίδευσή σας στη χρήση του.